Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa Vali Erin urfahaber trafık kazası

Bu haber kez okundu.

Taşdemir Şanlıurfaspor'da
Geçen sezon Ankaragücü ile şampiyonluk yaşayan İsmet Taşdemir kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı attı ve çalışmalara başladı.
Kulüp Başkanı Emin Yetim, yönetim kurulundan Ahmet Ekinci ve Mehmet Reşat Toprak'ın da yer aldığı imza töreninde konuşan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Şanlıurfaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirtirken, "Şanlıurfa gibi büyük bir camiada çalışmaktan onur duyuyorum. İnşallah bu sezon hak ettiğimiz yerde olmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız" dedi.
Kulüp Başkanı Emin Yetim ise Şanlıurfaspor kulübü olarak bu ligde misafir olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hiç ara vermeden kongremizi yaptık ve Teknik direktörümüz ile sözleşmemizi imzaladık. bir an önce çalışmalara başlayarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kendini kanıtlamış bir hoca ile anlaştık. Şanlıurfaspor kulübü ve hocamız için inşallah hayırlısı olur" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48