Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Kırmızı Grupta Mücadele Edecek

2018-2019 Sezonu TFF 2. Lig'de bugün yapılan kura çekimi sonucunda gruplar belli oldu.

Sarıyer İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılan kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, Şanlıurfaspor’u temsilen Kulüp Basın Sözcüsü Murat Şahanoğlu ve TFF 2. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Kura çekimi sonucunda Şanlıurfaspor, yeni sezonda Kırmızı Grupta oynamaya hak kazandı. TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18’er takım mücadele edecek.

Şanlıurfaspor Kulüp Basın Sözcüsü Murat Şahanoğlu, tüm kulüplere yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Yeni sezon için transfer çalışmalarımız sürüyor. Genç ve dinamik bir kadro kurmayı hedefliyoruz. İnşallah yeni sezonda birlik ve beraberlikle Şanlıurfaspor için başarılı bir yıl olacaktır” dedi.

İşte Şanlıurfaspor’un Kırmızı Gruptaki rakipleri…

Bandırmaspor, Bugsaşspor, Darıca Gençlerbirliği, Etimesgut Belediyespor, Fatih Karagümrük, Fethiyespor, Kahramanmaraşspor, Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Menemen Belediyespor, Pendikspor, Sivas Belediyespor, Tarsus İdman Yurdu, Tokatspor, Tuzlaspor, Zonguldak Kömürspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48