Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates muzaffer hasad

Bu haber kez okundu.

O Maçı Urfalı Hakem Yönetecek

Şanlıurfalı başarılı bölgesel hakemlerimizden M. Yılmaz Çalışır Pazar günü saat : 13.00’da TFF 1. Ligi U-21 müsabakasında Orduzu Pınarbaşı Malatyaspor stadyumunda Evkur Yeni Malatyaspor ile Boluspor arasında oynanacak olan şampiyonluk maçını yönetecek.

Çalışır’ın yardımcılığını Cüneyt Narlayan ve Onur Karakaş yapacak. Maçın 4. Hakemlik görevini Murat Karakaş üstlenecek. Maçın gözlemciliğini İnanç Özgen yapacak.

Şampiyonluk maçı öncesi lider Bolusspor’un 64 ikinci sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor’un 62 puanı bulunuyor. Bu maçı kim kazanırsa şampiyon olacak.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Boluspor

TFF U-21 Ligi

Stad : Orduzu Pınarbaşı - Malatya

Tarih : 14.05.2017 Saat : 13:00

Hakemler : Mehmet Yılmaz Çalışır, Cüneyt Narlayan, Onur Karakaş, Murat Karakaş

İnanç Özgen (Gözlemci)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49