Öne Çıkanlar Vali Erin sanlıurfa urfa trafık kazası 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Malatyaspor Örneğinde Olduğu Gibi Tüzük Değişmeli
Şanlıurfaspor'un efsane futbolcularından ve UEFA A belgesi olan Ahmet Pişkin PTT 1.lig ekiplerinden Şanlıurfaspor transfer komitesi, Teknik direktör Hüseyin Dağ ve Sarı Yeşilli takımın geleceği ile ilgili Spor Zirvesi yapımcısı Gazeteci Arif Faraç'a çarpıcı açıklamalarda bulundu: 

Faraç’a konuşan emektar futbolcu zehir zemberek açıklamalarda bulunarak açtı ağzını yumdu gözünü.’ Görev istenmez görev verilir’ diyen emektar futbolcu havadan bir kuş gibi Şanlıurfaspor’u sürekli başka takımlarda bile oynadığı zaman izlediğini gerçek bir urfaspor aşığı olduğunu belirterek, bu kadar imkânı sınırsız olan ve trilyonluk bir tesise sahip olan Şanlıurfaspor'da benim ter döktüğüm zamanları ve şu anki imkânları gözümün önüne getirdiğimde adeta kahroluyorum dedi.
En son 1997-98 sezonunda Şanlıurfa sporda forma giydiğini belirten Ahmet PİŞKİN kendisi gibi eski emek vermiş futbolcuların kulübü ve tesisleri hiç görmediklerini belirterek bir iki defa istisnalar hariç bunun dışında hiçbir şekilde davet edilmediklerini belirterek zaman zaman şehri bile terk ettiğini dile getirdiğini  ancak ailesi ve dostlarının ısrarı ile doğduğu şehre geri dönmek zorunda kaldığını ve Şanlıurfa sporun bu yerlerde olmasının içini acıttığını söyledi.

Takımın şu anki durumunu kabullenemediğini belirten bu takımın bu kadar kötü bir durumda olmasında herkesin günahının olduğunu belirten tecrübeli ayak bu şehir ve bu takım bizim artık ben demek zamanı bitmiştir.Biz demek zamanı başlamıştır.Şehir ayaklanmalı birlik olmalı siyaset futboldan uzaklaştırılmalı ve bu bilinmeli bu işler artık hatırla gönülle olmuyor işi bilen tecrübeli ayaklar adeta Urfa tabiriyle akabeyi geçmiş kişilerle bu yola devam edilmeli O un içindir ki her zaman söylüyorum  ’Görev istenmez görev verilir bu böyle biline dedi.
Eskiden  emek vermiş futbolcu olarak ta hiçbir beklentim olmamasına rağmen şunu da ifade  edeyim bu takımda ve bu camiada ter dökmüş bir görev adamı olarak ilerde ne zaman olunur bilinmez ama görev beklemek kadar da doğal hiçbir şey olamaz dedi.

Pişkin ''Önümüzdeki sezon PTT 1.Ligin daha zor ve çetin geçeceğini belirterek Antalyaspor,Kayseri spor gibi süper ligden düşen takımların PTT 1.ligde mücadele edeceğini bundan dolayıdır ki  Şanlıurfaspor eğer  Şampiyonluk istiyorsa işlerinin  zor olacağını sözlerine ekledi.

YÖNETİMİN TECRÜBESİZLİĞİ LİĞE YANSIDI
 
Yönetimle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan emektar futbolcu “ Fethi Şimşek ve yönetiminin Şampiyonluk parolasıyla yola çıktı.Para dağıtarak adeta sezona pahalı Futbolcularla başladı ve sonrada kümede kalmak için mücadele etti.Bu takımın süper lige çıkamamasının nedenlerinden biride takıma kalıcı hoca bulamayıp taraftara da şampiyonluğu empoze etmesidir.Buda yetmemiş gibi alt yapısız bir Urfa spor oluşturularak hata üstüne hata yapılmıştır.Başkan Şimşek yanlış yönlendiriliyor ''Dedi.

BİRÇOK ARKADAŞIMIZ STADA GİREMİYOR. BİZLERİ ÜYE YAPMADILAR

Tecrübeli ayak maçlara girişlere de değinerek  “Çok sayıda benim gibi futbola gönül vermiş bu forma için ter dökmüş, futbolcu kardeşlerim maçı izlemek için stada bile giremiyor bunu görmezlikten gelen  mevcut yönetim zaman zaman çıkıyor “Kulübün kapıları herkese açıktır” açıklamasında bulunuyorlar ama birçok arkadaşlarımızla beraber evraklarımızı tamamlayıp üyelik kaydımız için başvurmamıza rağmen bizleri üye yapmadılar. Kulübün tüzüğü değişmeli ve üye olanlar kamuoyuna paylaşmalıdır” açıklamasında bulundu.

MALATYASPOR ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ TÜZÜK DEĞİŞMELİ

Pişkin;Malatyaspor örneğinde olduğu gibi Şanlıurfaspor Tüzüğü değişmeli ve A.Ş’lerde olduğu gibi kulüp başkanına transfer ve harcamalarda sınırlama yetkisi getirlmeli ve kulüp için kalıcı sürekli gelirler sağlanmalıdır Dedi.

ALT YAPI BİTİK DURUMDA

Ahmet Pişkin,Şanlıurfaspor’un alt yapı konusunda da önemli açıklamalarda bulundu:’’Bir takım mücadele ettiği ligde başarılı olmak istiyorsa öncelikle alt yapısına bakacak diyen tecrübeli ayak.Alt yapı da eksik çok bu iş hatırla gönülle olmaz.Beden eğitiminden gelen hocaları alt yapıya vermişsiniz.
Alt yapıda bunlar 19 mayıs hareketleri mi öğretecek sporculara dedi.Hiç bir takımda görev almamama rağmen amatör takımların bir çok maçlarını izliyorum belki bu şehre bir iki tane futbolcu kazandırırım.Şanlıurfa spor sevgisi ilçelerde de yaymak gerektiğini düşünüyorum.
Onları da unutmamak lazım iki milyona yaklaşan bir şehirde yirmi yıldır bir futbolcunun çıkmaması düşündürücüdür.Bunun yanında dışarıda çalışan hiçbir antrenörümüz olmaması ve futbolcunun olmaması düşündürücüdür.Scoot ekibi yok.İzleme komitesi,transfer komitesi yok.desen ayaklar baş olmuş,kısacası;alt yapısı olmayan bir takım başarılı olması mümkün değildir’’Dedi.
Futbolculuk hayatında vefa’nın olmadığını dile getiren Pişkin’’Hayatım boyunca hiçbir idarecinin ne yanına gittim.Ne de haber uçurdum.Tarzım değildir.Ayaklar baş olunca bizlere geri çekilmek,kenarda durmak yakışır.Şanlıurfa spor baki onların isimleri anlık geçicidir.Amma yıllarca emek veren bizler isimlerimiz kalıcıdır.

TRANSFER KOMİTESİ YANLIŞ İSİMLERDEN OLUŞTU …ANCAK AMATÖRÜ İZLER

Yeni, oluşturulan ve kamuoyuna kongre öncesi bomba gibi düşen transfer komitesinde yer alan isimlere de değinen pişkin’’Bu komitede bulunan bir iki isim haricinde ancak bu komite amatör takımları izleyebilir.
Bu arkadaşlar genelde amatör dünyası ile iç içe oldukları için yeterli olacaklarını düşünmüyorum. Bunlar ne kadar Şanlıurfa dışına gitti. Kimleri tanıyor, tecrübeleri ne? Neye dayanarak bu komitenin içerisinde yer alıyorlar anlamış değilim’’bu arkadaşların profesyonel anlamda futbol geçmişleri ne bence bunlar amatör dünyası için faydalı olabilirler dedi.
Ben Şanlıurfaspor camiasına faydalı olmak anlamıda profesyonel anlamda birçok önemli takımda forma giymiş dışarının havasını teneffüs etmiş Küçük Recep(Nazilli de yaşıyor)Kemal Yardımcı’nın kardeşi Mustafa Yardımcı(Kuşadasında yaşıyor),İbrahim Peynir (Yeni Salihli de yaşıyor),Ramazan Polatçı(Şanlıurfa’da yaşıyor) gibi bu tecrübeli ayakları sayabilirim dedi.Bir kaç önemli isimden aklıma gelmeyen tecrübeli futbolcuda halen Ş.Urfada yaşıyor dedi.

HÜSEYİN DAĞ ‘IN DA HATALARI OLDU…

Teknik direktör Hüseyın dağ ile ilgili konuşan Pişkin’’ Tabiî ki Hüseyin Dağ hoca Urfa’da 20 yıldır futbolculuk dönemimden bu yana kulübünün içinde. Alt yapılarda ve başka görevlerde de bulundu... O’na kırgınlığım şahsi olarak yok. Ama Urfa’dakı futbolseverlerden duyduklarımı aktarayım. Alt yapıdan bugüne kadar 1 futbolcu çıkmamıştır. 20 yıldır Fevzi ve Adlan dışında futbolcu yetişmemiştir. Onlar da malum burada değılller zaten..Üstelik kümede kalmayı garantilemişsin en iyi bildiğin A 2 liginden bir iki sporcu kadroya alman gerekirdi.
Hatta İzzet dahil 2-3 oyuncu oynatmalıydı.Kulübün kasasına zarar vermekten başka birşey değil maç başı yüksek sporcuları oynatmak...Ve üstelik eğer doğruysa kendi getirmişse yada getirenlere karşı çıkmadan dışarıdan yabancı hoca getirip aylık 5 Milyar gibi rakamlar ödenmesi ve ayrıca kaleci hocasının da dışarıdan alınması manidardır bunlar Hüseyin Dağ için çok büyük yanlıştır. Orda (Alt yapıda) Urfalı bir kaç hoca zaten vardı. Onları yanına almalıydı. Ama maalesef bunu yapmadı.Bu iki konuda yanlış yaptı. Sen bugün bu takımda varsın yarın olmayadabilirsin ordayken yerliye açılan bu takımda sende arkandan birilerine kapı açarak öze dönüşün başlangıcı olabilirdin ama maalesef yapmadı dedi.
Hüseyin Dağ’ın kümede kalma anlamında katkısı şu şekılde olmuştur.Kimi göreve getirirseniz getirin Raşıt Çetıner ve Reha Kapsaldan daha iyi bu işi yapardı.Hüseyin Dağ’da bu istisnalardan bırıdır.Bu takım bu sene kümede kaldıysa geçen yıl olduğu gıbı son maçlarda bu yılda yüksek maç başı prımlere oynadıkları için kümede kalmıştır dedi.

İşte Ahmet Pişkin’in yeni sezonda Şampiyonluk reçetesi:
 
Teknik direktör Osman Özköylü veya M.reşit Akçay,As Kaleci Volkan Babacan(Manisaspor ),Yedek Kaleci Metin(Tavşanlı Lİnytspor) veya Kazım (Denizlispor)Sağbek,Uğur(Balıkesirspor)veya Canberk(Samsunspor) Göksu (1461 Trabzon) Stoper Can Arat (İBB), Hikmet (Manisaspor)veya Rıza Efendioğlu (Balıkesir)Sol bek Oğuzhan Berberoğlu (Adanademirspor)veya Bilal AZİZ (Ankaraspor), veya Orta saha Zafer Çevik(Bucaspor), Batuhan (1461) Musa Sinan (Samsunspor) Sıddık(1461)Alp(Boluspor) veya Aytaç (Kahramanmaraşspor)Mehmet Eren (Adanademirspor) veya Murat Akın(İBBB)Barış Memiş(1461 Trabzon))Forvet Mehmet Batdal (İBB)Abdülkadir Özgen(Manisaspor) Rizespor) Yabancı transfer ise Ankaraspor’dan Hanni Tiago (Adanaspor) ve Cernat (Çaykur Rizespor ).

 Sezonun bitmesi ile birlikte çok sayıda kiralık futbolcunun takımdan ayrılacağını dile getiren Pişkin son olarak Yousef Yeşilmen,Alfred Sankoh, Atilla ve İzzet Canlıka’nın muhakkak önümüzdeki sezon Şanlıurfa spor’un kadrosunda yer almalı dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48