Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Kocaeli başkanından umutlu açıklama!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kocaelispor'un kulüp başkanı Orhan Görsen, ''Kocaelispor, 3-4 sene sonra çok büyük başarılara imza atacaktır'' dedi.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret eden Görsen, Kocaelispor'un maddi sıkıntılar yaşadığını söyledi.

Tesislerinde sorunlar bulunduğunu, takımın boş bulduğu yerlerde antrenman yapmaya çalıştığını ifade eden Orhan Görsen, yönetim kurulu üyelerinin, geçmiş yönetimlerden farkının Kocaelispor forması giymiş insanlardan kurulması olduğunu kaydetti.

''Yönetim kurulu üyeleri bu formanın hakkını vermek için zamanında ter akıtmış kişiler'' diyen Görsen, şöyle konuştu:

''Bu, bizim için ayrı bir güzellik ve heyecandır. Kocaelispor'u bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Tabii ki çok zorluklarla karşılaşıyoruz. Kocaelispor, 3-4 sene sonra çok büyük başarılara imza atacaktır. Biz buna inandık, camianın da inanmasını istiyoruz.''

Sıkıntılı günlerinde İzmit Belediyesi'nden de önemli destekler aldıklarını dile getiren Orhan Görsen, İzmit Belediyespor'un, tesislerini Kocaelispor'un hizmetine sunmasının önemli bir destek olduğunu da sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise Görsen ve arkadaşlarının, Kocaelispor'un forması için ter döken ekip olarak zor bir işin başına geçtiklerini söyledi.

Doğan, ''Kocaelispor bizim değerimiz, parçamız ve en önemli markamızdır. Kocaelispor ismi mutlaka yaşayacaktır'' şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48