Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de Gençler Yuvada Kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu 3.lig 1. Grupta mücadele edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor, 2018-2019 sezonu öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip, Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı’nın raporu doğrultusunda geçen sezon takımda yer alan 22 Yaşındaki Fırat Man, 18 yaşındaki Vedat Yeşilkaya ve Hasan Basri Mest ile yeniden masaya oturdu.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan gençlere önem verdiklerini ve geçen sezon takımda bulunan gençlere güvendiklerini ifade etti.

Kulüp Başkanı Aslan, "İç transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Yola devam etmek istediğimiz futbolcularımızla görüşmelerimiz sürüyor. Bunun yanında geçtiğimiz sezon takımda yer alan ve gelecek vaat eden genç kardeşlerimizle de yola devam etme kararı aldık. İnşallah takıma önemli katkıları olacaktır” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor iç transfer çalışmalarını sürdürürken, dış transferde ise gerekli bölgelere nokta transferler yapmak için arayışlarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48