Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa urfa haber

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Artvin'e Hareket Etti
TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden Şanlıurfa ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor ligin 7. hafta maçında deplasmanda oynayacağı Artvin Hopaspor maçı için Artvin'e hareket etti.
Ligde oynadığı son üç maçını kazanarak bir anda ikinci sıraya yerleşen Karbel Karaköprü Belediyespor Artvin deplasmanında alacağı galibiyetle hem serisini sürdürmek hem de üst sıralara tutunmak istiyor. Sakat ve cezalı futbolcusu olmayan Karaköprü ekibi tam kadro olarak Artvin'e gidiyor.
Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı zorlu bir deplasmana gideceklerini belirterek oradan da galibiyetle döneceklerine inandığını söyledi. Yozgatlı, "Son 3 maçta aldığımız galibiyetler bize moral oldu ve Artvin'e de bu moralle gideceğiz. İnşallah orada alacağımız galibiyetle serimizi sürdürecek ve Urfa'ya mutlu bir şekilde döneceğiz" dedi.
Karbel Karaköprü Belediyespor yarın 14.00'te oynayacağı Artvin Hopaspor maçı öncesi TFF 3. lig 1. grupta 10 puanla 2. sırada yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48