Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası sanlıurfa urfa 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

F.Bahçe'de sakat raporu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Issiar Dia takımdaki yerini aldı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından dar alanda pas organizasyonları çalıştılar..Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Bu arada dün A2 Takımın Güngörenspor ile yaptığı maçta görev alan oyuncular; Hasan Erbey, Berk Elitez, Recep Niyaz ile Erten Ersu ise rejerenasyon çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Uğur Boral bireysel oyuncu antrenörü ile yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı'nın tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi.

Fenerbahçe, Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada, yarın Kartalspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Saat 11.00'de başlayacak karşılaşma basına kapalı gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48