Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Ali Şen: F.Bahçe'de ciddi sorun var!

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp merkezine davet edilen Ali Şen ve oğlu Metin Şen, yöneticilerle 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrası yönetim tarafından bir açıklama yapılmazken, Ali Şen, kulüp başkan vekili Nihat Özdemir, asbaşkanlar Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı ve yönetim kurulu üyeleri Turhan Şahin ve Yasemin Merçil ile bir araya geldiklerini belirtti.

Süreçle ilgili Fenerbahçe'nin UEFA nezdinde yaşayabileceği sorunlar ve bunlara ilişkin hareket tarzları üzerinde fikir alışverişi yaptıklarını bildiren Ali Şen, bu konularda yönetim kurulu üyelerine tavsiyelerde bulunduğunu kaydetti.

Gelecek hafta yeniden bir araya geleceklerini ifade eden Şen, ''Konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk. Fenerbahçe'nin önününde çok ciddi sorular, problemler olduğunu anlattım. Halledilmesi için de ne yapılması lazım geldiği konusunda fikir teatisinde bulunduk. Bazı tavsiyelerde bulundum, yol gösterdim. Önümüzdeki hafta yönetim kuruluyla yeniden konuşacağız'' diye konuştu.

Eski başkan Şen, Fenerbahçe Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yaptığı konuşmada da UEFA nezdinde yaşanabilecek sorunlarla ilgili açıklamalar yapıp, bu konuda lobi faaliyetlerinde bulunulması gerektiğine dikkati çekmişti.

Haber Kaynağı : Haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48