Her başarısız sonuçlardan sonra ilk giden her zaman teknik kadro oluyor, daha sonra disiplinsiz davranan futbolcular için süresiz kadro dışılar başlıyor, çözüm oluyor mu bana göre hayır takım daha da kötüye gidiyor. Hani halk arasında bir söz var ya hep suçlu hırsız mı hiç mi ev sahibinin hatası yok diye bana göre yapılan bu olumsuzluklardan sonra biraz düşünmemiz gerekiyor. Geçen hafta sonu oynanan Darıca Gençlerbirliği maçında ilk yarıda penaltı kaçıran Mehmet Albayrak’a yapılan olumsuz tezahürat sonrası 2.devre oyundan alması bana göre çok yanlış bir hareketti belki futbolcusunu düşündü ama taraftarın eline bir koz verdi diye düşünüyorum o dakika’ya kadar maç golsüz gidiyordu zaten forvet eksiğimiz vardı Mehmet Albayrak’ın oyundan alınmasının cezasını maç sonuna kadar yaşadık.

Taraftar mağlup duruma düştükten sonra bu defa kaleci Ömer Kahveci için kötü tezahürat yapmaya başladı buda takımı olumsuz etkiledi, nitekim maçı berabere bitirdik bu hatalardan bir ders çıkarmamız gerekiyor önümüzdeki maçlara bakacağız lider ile şu anda 6 puanlık fark var ve kalan son üç maçımız Tokat, Menemen Belediye ve son hafta deplasman da lider Tuzlaspor ile oynayacağız, daha çok haftalar var ve şampiyonluğun en güçlü adayı yine biziz yeter ki hatalar yapmayalım bu takıma 3-4 tane takviye ile sezon sonu bir üst lige çıkarız ve hasret sona erer bizler inandık sizlerde inanın.

2.Transfer dönemi öncesi yönetimin şimdiden maddi konuda çalışma yapması gerekiyor sezon başında ki son dakika olayını yaşamayalım bu sefer sağlam adımlarla transfer yapılması gerekiyor yönetim her ne kadar transfer ihtiyacımız yok denilse de bana göre kaleci,defans ve forvet alınması 2.devreye daha güçlü girmemize neden olacaktır.

Yönetim kuruluna bu kutlu yolda başarılar diliyorum, umarım her şey istediğimiz gibi gider İYİLER BİR GÜN MUTLAK KAZANIR ata sözü Şanlıurfaspor içinde olur.

Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…………….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48