Seçim gelir Şanlıurfa’m vekil adaylarıyla her zaman dolup taşar. Esnafımıza, halkımıza, gençlerimize büyük vaatler verirler.
 Sanki onlardan başka hiç Şanlıurfa’yı seven Şanlıurfa’da yokmuş gibi kendilerini öyle bize sevdalı gösterirler ki biz vatandaşlar olarak hayretler içinde onları izleriz. Kendilerini öyle bir anlatırlar ki artık inanmamak elimizde değil. Örnek olarak 7 Haziran seçimlerinde aynı senaryolar güzel Şanlıurfa’mızın üzerinde oynandı.
Seçim bitti Şanlıurfa halkı AK Partiden 7 Milletvekilini HDP’den 5 Milletvekilini meclise yolladı.  Yolladıktan sonra maalesef birkaç Milletvekilinden hariç “Şanlıurfalıyım sevdalısıyım” diyen 9 Milletvekilini maalesef kaybettik.
Esnafa 24 saat telefonum sizlere açıktır diyen Milletvekillerimize maalesef ulaşamaz olduk. Biz Şanlıurfa halkı olarak bu tip sevdalılara artık karnımız tok. Artık Şanlıurfa’mıza hizmet edecek Milletvekillerimizi bağrımıza basmak istiyoruz. Bu bağrımıza basacağımız Milletvekilleri de Şanlıurfa’mızı eğitimde 40-50 kişilik sınıflardan kurtaracak. Şanlıurfa’nın 5 kilometrelik Karaköprü’den şehir merkezine bir saatte yetişiyoruz, hastahanelere gittiğimiz zaman hastane bahçelerinde hastane palas görüntülerini, çocuk hastanesinde bir yatakta 3-4 kişinin yatması, Şanlıurfa’nın kanayan trafik rezaletini çevre yollarıyla bitiren, kimliksiz kimin ne olduğunu bilmeyen kontrolsüz Suriyelileri kontrol altına alacak, Şanlıurfa’nın her köşesinde uyuşturucuya bulaşmış gençlere sahip çıkacak, öyle bir acıklı olay ki Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcımızın bir toplantıda “acı ama gerçek bir itirafı söylüyorum” dedi. Şanlıurfa cezaevimizin 3’te 1’i uyuşturucudan yatıyor. İşte Urfa halkı öyle bir Milletvekili istiyor ki seçimden sonra bu sorunları çözecek mecliste her gün Şanlıurfa’nın sorunlarını meclise taşıyacak Milletvekilleri istiyoruz.
Gidip mecliste oturup aylığını helal etmeyen vekiller istemiyoruz. Burası Peygamberler şehridir verdiğimiz oylara sahip çıkmayan vallahi çarpılır.
Saygılarımla…   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48