Şanlıurfaspor’un şike konusunda yaklaşık bir ay geçmesine rağmen bir sonuç çıkmadı , TFF şike konusunda araştırmaları devam ediyor ve uzun bir zaman daha alacak gibi görünüyor. Taraftarın sabırsızlıkla şike konusunun sonuçlanmasını bekliyor ama bu konular bu kadar hızlı sonuçlanmıyor. Bizim artık kendi ligimize adapta olmamız gerekiyor.
Yönetim kurulu bir yandan konunun takipçisi diğer yandan transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor, ilk olarak teknik direktör İsmet Taşdemir’in ayrılmasından sonra teknik direktör sorununu Ali Tandoğan ile anlaşarak çözdü futbolcu konusunda ise titizlik ile araştırmalar devam ediyor. Geçen sezon kadroda bulunan 7 oyuncu ile anlaşma sağlandı dış transferde 9 oyuncu ile anlaşma sağlanarak kamp’a katıldılar şu ana kadar bu oyuncular ile 2 kamp dönemi sona erdi. Transfer çalışmalara teknik direktör Ali Tandoğan’ın raporu doğrultusunda devam ediyor.
3.kamp dönemi Bolu da başlayacak bu kamp döneminde hazırlık maçlarına ağırlık verilecek ilk 2 kamp döneminde güç ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar oldu son hazırlık döneminden sonra lige hazır hale geleceğiz, ligin ilk maçı olan Niğde Belediye maçına da Bolu hazırlıkları sonrası direk Niğde’ye geçilmesi planlanıyor.
Kent ve taraftar olarak bizler ne yapmalıyız, lige odaklanmamız gerekiyor, 2.lig beyaz gruptaki takımlara baktığımız zaman şampiyonluğa oynayacak ekip sayısı 4 tane olarak görünüyor Şanlıurfa olarak kenetlenirsek bu sene sonu tekrar TFF 1.lige yükseliriz çok zor bir grup da değiliz diye tahmin ediyorum umarım sezon sonu mutlu sona ulaşan takım Şanlıurfaspor olur.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere……….
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49