Şanlıurfa geçen hafta deplasman’da Elazığspor maçında 9 kişi kalmasına rağmen Elazığ’da almış olduğu 1 puan ve Karşıyaka maçında son saniyede gelen gol ile alınan 3 puan’ın futbol da şans faktörünün ne kadar önemli olduğunu tüm spor kamuoyu görmüş oldu. Sporseverlerin yeni teknik direktör Osman Özköylü’nün çok şanslı olduğunu düşünüyorlar. Bizlerde Osman hocanın ve Şanlıurfaspor’un bu şansının sezon sonuna kadar böyle gitmesini istiyoruz.
Şanlıurfaspor Karşıyaka ile oynadığı maçın 65. dakika  sahadan iyi mücadele eden bir Şanlıurfaspor vardı. Nitekim biz maçı zor kazanmış olsak da kaçırılan penaltı ve gol pozisyonlarında farkı bir sonucu kaçırmış olduk, Ptt 1.ligde kolay maç yok, her maç ve alınan her puan çok önemli Play-Off da mücadele etmek için biraz daha iyi futbol oynamak gerekiyor.
Bu sezon şu ana kadar Şanlıurfaspor 4 tane kazandığı penaltıyı kaçırması akıllarda bu takımın bundan sonra Antrenmanlar da penaltı atışları çalışması gerekiyor. Bu alınan galibiyet futbolcuları , teknik ekibi ve Yönetimi biraz rahatlatmış oldu.Önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Osmanlıspor maçının Osman Özköylü hoca için bir başka anlam taşıyor, çünkü eski takımına karşı sahaya çıkacak olan sarı yeşilli takım bu maçtan da iyi bir sonuç alması lazım.Hem Osman hoca hem de Şanlıurfaspor için çok önemli bir maç olacaktır.
Karşıyaka maçında taraftarın cezası nedeni ile boş tribünlere oynayan sarı yeşilli takım Osmanlı maçında taraftarı 12. güç olarak arkasında görmek istiyor.
Yönetim kurulu bu hafta bilet fiyatlarını düşük tutup Şanlı taraftarı yanlarında görmek istiyor, bu hafta Şanlıurfaspor için çok önemli bir hafta galip gelirsek Play-Off için çok büyük avantaj yakalamış oluruz.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49