Sevgili okuyucularım daha önceki köşe yazılarımda yapılan transferlere ve takımdan gelen giden futbolcuların detaylı bilgilerini siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştım. Şanlıurfa spor kulübü bu sene hedefi şampiyonluk olarak belirlediği için kadroyu da bu bakımdan geniş tutmaya çalışıyor son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ’da Şampiyonluk yaşayan tecrübeli defans oyuncusu Hüseyin Tok ve Gaziantepspor’dan bir başka tecrübeli golcü oyuncu Serdar Özbayraktarı takıma kazandırarak kadro derinliğini zenginleştirmiş oldu.
 
Bolu kampının neşeli bir şekilde devam ettiği bilgisi bizleri mutlu ediyor son yapılan transferler ile takım uyum sorununu ve kaynaşmayı biran önce geçer ve sezona bomba gibi başlarız. İlk edap kampı 26.07.2014 tarihinde süper lig ekibi Kasımpaşa spor ile istanbul’da Kasımpaşa spor tesislerinde oynanacak maçtan sonra takım 3 günlük bayrak iznine çıkacak 30 temmuz 2014 de 2 edap kamp çalışması için düzce topuk yaylasında toplanacak ve burada hazırlıklar devam edecek.
 
Bu sezon eski kaptan kaleci Fevzi’nin de fikri alınarak ve yönetimin kaptanlık bandını tercübeli futbolcu Tello ya teslim ettiler.
 
Teknik direktör Cihat Arslan hoca günde çift idmam ile takımı yeni sezona daha hazır bir hale getirmeye çalışıyor.
 
Yönetim kurulu bundan sonra 1-2 oyuncu alarak transfere son vermeyi planlıyor. Bizlerde bir yeni sezonu sabırsızlık içinde bekliyoruz.
 
Bir sonraki yazımda tekrar buluşmak dileğiyle esen kalın. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49