PTT 1. Ligde mücadele eden sarı yeşilli ekip, antrenmana devam ediyor
Bolu Karacasu Beldesindeki Termal Otelde Kamp çalışmalarını yürüten Şanlıurfaspor günü düz koşu ve yarı alanda çift kale maçla tamamladı.
Teknik Direktör Cihat Arslan idaresinde 2 saat süren idmanda futbolcular, düz koşunun ardından tek pas çalışması yaptı. İdmanın ikinci bölümünde yarı alanda çift kale maç yapan futbolcular, Teknik Direktör Cihat Arslan'ın hışmına uğradı. sık sık oyunu durduran Arslan hata yapan futbolcularına uyarması dikkatlerden kaçmadı.Bolu kampında futbolcuların neşeli oldukları gözlerden kaçmadı.
Bugün çekilen PTT 1.lig Fikstürü çekildi ve şanlıurfaspor ligin ilk maçını kendi saha ve seyircisi önünde Adanaspor ile lige merhaba diyecek.Fikstür çekimne katılan Basın sözcüsü Nabi kırmızının iyi bir sezon olması dileğiyle güzel bir Fikstür çekim olduğunu ve tüm takımlara başarılar diledi.
Yönetimin sezon başlamadan 3-4 futbolcu ile anlaşıp transferi kapatması bekleniyor.Ama kendi düşüncem bugüne kadar Şanlıurfaspor'un lig başlamadan kampa tüm futbolcularının katılması bugüne kadar görülmemiş birşeydi buda çok olumlu Şanlıurfaspor Açısından.
Şanlıurfaspor kampında şu futbolcular bulunuyor!
Simon Zenke, Rodrigo Tello, Abdulkadir Özgen, Hüsnü Başkurt, Bora Körk, Mustafa Aşan, Onur Kolay, Youssef Yeşilmen, Berkan Karadeniz, Yusuf Akyel, Kenan Karışık, Şenol Akın, Serhat Koç, Kubilay Sönmez, Fevzi Elmaz, Onur Kolay, Çetin Aslan, Halil Köçer, Muhammet Emin Balcı, Ebubekir Elihoş, Yunus Emre Mest, İzzet Canlıka, Göksu Alhas, Gökhan Alsan, Veli Kızılkaya.
 
Yeni sezonda Şanlıurfaspor'a başarılar diliyorum 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49