Şanlıurfaspor kalıcı gelir anlamında şuana kadar somut bir şey yapmadı, bu sezon Şanlıurfaspor Gap Arena stadyumunu Gençlik Spor Genel Müdürlüğünden kiraladı böyle bir imkan varken Sayın eski bakanımız Faruk Çelik ve millet vekillerin girişimi ile 1 Stadyum isminin önünü sezon sonuna kadar bir sponsor’a verebilirler, 2 Stadyum içinde ve dışına reklam alabilirler,3 Forma reklamı alınabilir. Bu konuda Şanlıurfaspor yönetimi bir çalışma yaparak bu takımın borcunu azaltma anlamında bir proje geliştirmesi ve Şanlıurfaspor’a katkı sağlaması gerekmektedir.
Şanlıurfa da büyük yatırım yapan firmalar mevcut sayın Vali , Belediye Başkanları ve tüm vekil adayların bu konuda girişim yapmaları Şanlıurfaspor için çok iyi olacaktır .Bu şehir’in marka değeri olan Şanlıurfaspor’un ileriki sezonlar için  sıkıntı çekmemesi adına bu projenin hayata geçirilmesi lazım.
Şanlıurfaspor yönetim kurulu maddi anlamda bu güne kadar elinden geleni yaptı yeri geldi ceplerinden bu parayı verdiler ama onlara da bizlerin destek olması gerekiyor. Şu anda her konuda Şanlıurfaspor yalnız bırakılmış durumda tam olarak taraftar takıma katkı sağlamıyor, sağlaması içinde takım olarak 2-3 maç üst üste kazanırsak maddi manevi bu takımın arkasına her kez olacaktır diye düşünüyorum.Zaman geçmeden ve ah demeden bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor.
 
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49