Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Zonguldak Kömürspor 0-1 Şanlıurfaspor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta TFF 1. Ligini hedefleyen Şanlıurfaspor deplasmanda oynadığı Zonguldak Kömürspor maçını 1-0 kazanmasını bildi.

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Sivas Belediyespor’u mağlup eden Şanlıurfaspor bu kez deplasmanda güldü.

Zonguldak Siyah Elmas Stadyumunda Zonguldak Kömür ile Şanlıurfaspor arasında oynanan müsabakanın ilk yarsında Şanlıurfaspor üstün bir futbol sergiledi. Maçın 42. Dakikasında Sercan Kaya penaltıdan yararlanamadı. Ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında mutlak gol için sahaya çıkan Şanlıurfaspor önce rakibin ataklarına yerinde cevap verdikten sonra yakaladığı kontrataklarla etkili olmaya başladı. Maçın 54. Dakikasında sahaya çıkan Emre Özkan defans futbolcularının hatasını affetmeyerek attığı golle Şanlıurfaspor’u 1-0 öne geçirdi. Maçta başka gol olmayınca Şanlıurfaspor deplasmanda Zonguldak Kömürspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 10’çıkarttı. Zonguldak Kömürspor 4 puanda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48