Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Yavuz Özkan 1 yıllık imzayı attı
PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, Bursaspor'dan kaleci Yavuz Özkan'la 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulübün sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından açıklama yapan Özkan, sarı-yeşilli takımla anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi.Şanlıurfaspor'u başarıya taşımak için elinden geleni yapacağını belirten Özkan, "Buraya gelmemde etkili olan teknik direktörümüz Raşit Çetiner'e teşekkür ederim. Şanlıurfaspor gibi hedefleri olan bir takıma geldiğim için sevinçliyim. Kariyerim açısından güzel bir noktada olduğumu düşünüyorum. Burada bana yardımcı olan tüm takım arkadaşlarıma, yöneticilerimize ve hocalarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Sportif İşler Sorumlusu İbrahim Güllüoğlu ;
Yavuz Özkan Bilindiği üzere Bursaspor’dan, Adanaspor’dan forma giyen çok değerli bir kardeşimizi Urfaspor’un renklerine bağladık. Yavuz’un tabiki ahlak yönünde, hem kalecilik yönünde çok önemli bir insan Urfaspor’a da çok çabuk uyum sağladı. Kendisine bizleri tercih edip, Urfa’ya yerleştiği için teşekkür ediyorum. Bizler kalıcı olarak, takım olarak eksikliklerimiz vardı. Bu nedenle Yavuz’u takımımıza aldık. İnşallah bundan sonraki süreçlerde bizim artık konuşacak bir şeyimiz kalmadı. Artık futbolcularımız konuşacaktır. Bu nedenle tekrardan Şanlıurfasporumuza geldiği için Yavuz Özkan’a teşekkür ediyorum dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49