Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Viranşehir Sanayi Spor Şampiyon Oldu

Haliliye Belediyesinin sponsorluğundan gerçekleştirilen 2018- 2019 Amatör Liglerinin, 1. Amatör Lig B Grubunda, ligin bitimine son 1 hafta kala Viranşehir Sanayi Spor şampiyonluğunu ilan etti. Viranşehir Sanayi Spor’un şampiyonluk kupasının verilmesi için düzenlenen törene Başkan Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ve ilgililer katıldı.

Kupa töreni öncesinde konuşan ASKF Başkanı Aktaşoğlu, 2014 yılından bugüne amatör spor kulüplerine verdiği destekler için Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

Başkan Fevzi Demirkol da, 2014 yılında göreve başladıkları günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, Haliliye Belediyesi olarak salon sporlarına yöneldiklerini ve bu doğrultuda futbolda amatör spor kulüplerine de her zaman destek olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Demirkol, sporculara madalyalarını takıp, şampiyonluk kupasını taktim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48