Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Vali Küçük’e 63 Nolu Forma
Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.
Makamında bir süre heyet üyeleriyle görüşen Vali Küçük ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Şanlıurfaspor’un çok değerli bir marka olduğunu, bu markanın kıymetinin tün Urfalılarca bilinmesi gerektiğini, bu şehrin sportif başarılara aç bir şehir olduğunu ve Şanlıurfaspor’un bu sezon Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerlediğini, GAP Arena sahasının uygun hale getirilmesiyle birlikte iç saha maçlarının Urfa’da oynayacağını, tüm Şanlıurfalıların iç saha maçlarında takımı yalnız bırakmamaları ve tribünleri doldurması gerektiğini, seyircinin böylesi zor maratonlarda 12. adama görevini görerek sporcuları ve takımı daha iyi çalışır duruma getirmek ve başarı için önemli bir faktör olduğunu ifade ederek, Şanlıurfaspor’a başarı dileklerinde bulundu.
Ziyarette; Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, 2. Başkanlar Aslan Akyürek ve Mehmet Çavuş, Futbol Şube Sorumlusu Feridun Geçgel, Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Aksu ve Kulüp CEO’su İsmet Türker yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49