Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfalının gururlu galibiyeti
PTT 1. Lig'de sahasında Adana Demirspor'u 2-1 yenen Şanlıurfaspor'un teknik sorumlusu Hüseyin Dağ, .”Ben futbolcu arkadaşlarıma ortaklık teklif ettim, gelin burayı beraber yönetelim. Onlara da sorumluluk yükledim” Teknik Sorumlu Hüseyin Dağ, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; ‘‘Bazı teknik direktörler takım yaratır. Bazı futbolcular da teknik direktör yaratır. Ben futbolcu arkadaşlarıma ortaklık teklif ettim, gelin burayı beraber yönetelim. Onlara da sorumluluk yükledim. O bilinçli sorumluluğun karşılığı, haftalar sonra sahamızda üç puanla tanışmamıza neden oldu’’. PTT 1’nci Lig takımlarından Şanlıurfaspor, ligin 26’ncı haftasında kendi evinde ağırladığı Adana Demirspor’u mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan Sarı-yeşilliler, ikinci yarıda Youssef ve Önder’in golleriyle rakibini yenmeyi başardı. Urfaspor, bu maçla evindeki galibiyet hasretine son vererek puanını 33’e yükseltti. Urfaspor’un futbolcularından Youssef ile Volkan ise alınan maç ile ilgili önemli bir galibiyet olduğunu ve takımın bu galibiyeti hak ettiğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49