Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfalı kadınlar, kadına şiddeti kınadı
 Şanlıurfa’da, bir grup kadın, 25 Kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle bir araya gelen yüzlerce kadın, kadına yönelik şiddete hayır yürüyüşü gerçekleştirdi.
 Ali Şelli Parkı'nda öğle saatlerinde toplanan yüzlerce kadın, kadına şiddeti kınayan sloganlar atarak, def çalarak Topçu Meydanı'na kadar yürüdü. Çok sayıda Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı ve bazı erkeklerin de destek verdiği yürüyüş Topçu meydanında sonlanırken burada ölen kadınlar için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.
Yapılan basın açıklamasının ardından yürüyüşe katılan kadınlar 5 dakikalık oturma eylemi yaptı. Yapılan eylem sırasında grup içerisinde bulunalar sırasıyla mikrofonu alarak şiddetle hayatını kaybeden kadınların ansına, hayatını kaybedenlerle empati kurarak onların ağzından cümleler sarf etti.
Yapılan eylem sonrasında grup zılgıtlarla olaysız bir şekilde dağıldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49