Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Urfalı gitti Antepli geldi
Şanlıurfalı olan Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü görevinden alındı. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Şiran görevinden alınarak, yerine Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ökkeş Demir getirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini 2 yıldır yürüten Ömer Şiran görevinden alındı. Görevinden alınmasını yaptığı basın açıklamasıyla duyuran Ömer Şiran, göreve geldiği günden bugüne yaptığı çalışmaları anlattı.
Daha önce Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yapan Şiran burada yaptığı tesislerle herkesin taktirini kazanmıştı Şiran daha sonra Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü görevine atandı. Burada Gaziantep'e büyük hizmetler yapan Şiran Gazianteplilerin baskısı ile yerine Gaziantepli bir müdür atandı. Şanlıurfalılar dürüst çalışkan olan Ömer hoça'nın görevinden alınarak yerine Gaziantepli bir kişinin atanması büyük tepki topladı. Şanlıurfalılar Gaziantep bürokratına sahip çıkarken bizler Türkiye'de tek il müdürü olan Ömer Şira'a sahip çıkamadık yazıklar olsu ,diye konuştular.
Ömer Faruk Şiran, görev değişikliğini düzenlediği bir basın açıklamasıyla duyurdu.
Şiran açıklamasında, büyüklerin uygun görüşü ile Gaziantep'te araştırmacı olarak görevine devam edeceğini söyleyerek devletine, milletine bağlı, ülkesini seven bir bürokrat olduğunu dile getirdi.
Yaptığı başarılı projelerden bahseden Şiran, ne zaman görev verilirse yine hazır olduklarını söyledi. Gaziantep'te tesisler konusunda çok büyük adımlar atıldığını belirten Şiran, görevde olduğu süre içinde hayata geçirdiği projeleri teker teker anlattı.
Kendisine görev verildiği sürede ülkesine hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden Şiran, yaklaşık 4 yıldır devlete hizmet ettiğini, yaklaşık 20 yıldır da Gaziantep'te yaşadığını söyledi. Gaziantep'i karış karış, semt semt, mahalle mahalle bilen sporcu kimliği olduğunu ifade eden Şiran, an itibariyle görevinin sonlandırıldığını ve bundan sonraki görevini de araştırmacı olarak sürdüreceğini belirtti.
Ökkeş Demir'in önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı belirtildi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49