Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Urfalı bürokratın başarısı
Gaziantep 2014 yılında spor faaliyetlerinde patlama yaşadı.
Şanlıurfalı başarılı bürokrat Ömer Şiran yaptığı başarılı çalışmalar ile Gazianteplilerin taktirini topluyor.
Gaziantep Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü 2014 yılı içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerle Gaziantep ‘te sporu zirveye taşıdı. 2013 yılı içerisinde yapılan faaliyetlerin sayısı sadece 54 ü buldu. Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ‘ın gelişiyle birlikte ise 97 faaliyete imza atılarak Gaziantep sporda en parlak yılını yaşadı. 2014 yılı istatistikleri baz alındığında toplamda 97 spor faaliyetine imza atıldı. Yine bu istatistiklerdeki ulusal ve uluslararası başarı da üst seviyeye taşındı.
 GAZİANTEP’TE SPOR TURİZMİ YAŞANDI
2014 yılında Gaziantep ilk defa spor turizmi yaşayarak Paintball,Judo,Yüzme ve Bisiklet olmak üzere 4 farklı branşta aynı anda  Türkiye Şampiyonaları düzenledi. Gaziantep aynı anda 4 farklı branşta Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaparak bir ilke de imza atmış oldu. Düzenlenen şampiyonalar, Paintball Türkiye Şampiyonası, Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası, Alleben Su Sporları Şenliği ve Gaziantep Yol Yarışları şeklinde olurken şampiyonalara ilgi ise bir hayli yoğun olmuştu.
 ŞİRAN HEDEFİNİ AŞTI
2013 yılının Aralık ayında yapmış olduğu açıklamada Gaziantep ‘teki lisanslı sporcu sayısında 20 bin hedef koyan İl Müdürü Ömer Faruk Şiran hedeflemiş olduğu bu sayıyı aştı. Gaziantep’te göreve başladığında 67 bin 160 olan sporcu sayısı geçtiğimiz Aralık ayında 24 bin 62 rakamında artış göstererek 87 bin 222 yi buldu. Böylelikle Şiran Gaziantep’teki sporcu sayısını ve spor faaliyetlerini artıran işlere imza atmış oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şiran,”2014 yılında koymuş olduğumuz hedeflere ulaşmış bulunmaktayız. İnşallah 2015 yılı içerisinde lisanslı sporcu sayısında ki hedefimiz mevcut sayıyı 100 binlere ulaştırmak olacaktır. Artan bu sporcu sayısını baz aldığımızda spor faaliyetlerini de daha da artıracağız. Şehrimizde yaşayan herkesi sporla ve sporun güzelliğiyle tanışmaya davet ediyoruz”  şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49