Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Yasak Bölge
Şanlıurfa Valiliği, IŞİD ile bazı PYD/YPG gruplar arasındaki çatışmalar nedeniyle Suriye sınırındaki bazı noktaları, "askeri yasak bölge" ilan etti.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Suruç ilçesinin doğu ve batısında IŞİD ile PYD(YPG  gruplar arasındaki çatışmaların sürdüğü hatırlatıldı. Çatışmalar nedeniyle sınırdaki bazı noktaların, vatandaşların can güvenliği açısından tehdit oluşturduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Söz konusu gelişmeler nedeniyle, 19-23 Şubat 2015 tarihlerinde Suruç ilçesi sınırındaki doğuda Tekçe Hudut Karakolu bölgesinden, batıda Ziyaret Hudut Karakolu bölgesine kadar, vatandaşların can ve mal emniyetini sağlamak, olası tehdit ve tehlikeleri bertaraf etmek için Valiliğimizce Askeri Yasak Bölge ilan edilmiştir." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49