Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da elektrik akımına kapılan çocuğa mevlit
Şanlıurfa’da açık olan elektrik trafondan oynarken elektrik akımına kapılan ölen 8 yaşındaki Halil Demir’e mevlit yapıldı.

Olay geçtiğimiz hafta içersinde Yeşildirek Mahallesinde meydana geldi. Yeşildirek Mahallesinde küpesi olmayan elektrik trafosunun panosuna giren 8 yaşındaki Mustafa Demir, akıma kapıldı. Olayı fark eden Ağabey Halil Demir kardeşinin kurtarmak isterken  oda elektrik akımına kapıldı. Çevredeki vatandaşların çabalarını ağır yaralanan Halil Özel  bir hastaneye kaldırıldı.Yüksek gerilim kapılan küçük Halil Demir ise  olay yerinde yaşamını yitirdi. Ailesi bir hafta sonra küçük oğulları için mevlit yaptırdı. Mevlit’e çok sayıda aşiret lideri, muhtarlar, siyasetçi ve vatandaş katıldı. 
Acılı Baba Ali Demir,” Hiç yanımdan ayırmadığım oğlumu açık bırakılan bir trafo içinde can verdi. Çok büyük ihmalsizlik var benim acım büyük Allah başkaların böyle acı yaşatmasın ayrıca bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.

Mevlit okunan ilahilerin ardından verilen akşam yemeğiyle son verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49