Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Urfa’da buluşma çetesi çökertildi
Şanlıurfa’da uygunsuz içerikli sitelerde arkadaşlık bahanesi ile buluşma sağlayıp bıçak zoru ile gasp eden 8 kişilik çete çökertildi.
Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa’da internet üzerinden uygunsuz içerikli sitelerde arkadaşlık kurup daha sonra buluşma sağladıktan sonra 13 kişiyi gasp eden 8 kişilik çete, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 13 şahsı gasp eden Mahmut D. (22), Yunus A. (19), Selahattin E. (18), Ahmad İ. (20), İbrahim A. (18), Harun K. (19), Barış Ü. (23) ve Abdurrahman D. (17) Asayiş Şube Müdürlüğündeki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada gaspçı çeteyi ise mağdurların teşhis ettiği öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49