Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

“Urfa ne unutacak nede unutulacak bir kenttir”

Şanlıurfa’da yapılacak olan HDP 1. Olağan kongresine katılmak amacıyla Şanlıurfa’ya gelen Osman Baydemir vatandaşların yoğun ilgisini gördü.

Pazar günü yapılacak olan HDP 1. Olağan kongresine HDP Eş Genel Başkanları, DBP Eş Genel Başkanları, DTK Eş Başkanları, HDK Eş Sözcüleri, Bölge Milletvekilleri ve Bölge Belediye Eş Başkanları katılacak.

Yapılacak olan kongreye katılmak için Şanlıurfa’ya gelen Osman Baydemir ve  HDP Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Doğar Balıklıgölü gezerek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Vatandaşları kongreye davet eden HDP Parti Meclis Üyesi Abdurrahman Doğar bir açıklama yaparak şunları söyledi;

“Şanlıurfa ilinde yapacağımız il kongre için hepinizin çok sevdiği Osman Baydemir ile birlikte bu ön çalışmayı yapıp halkı bütüne bu kongreye davet edeceğiz. Biz gerek yanı başımızdaki savaşa ilişkin gerek kobanideki muazzam direnişe ilişkin gerek 2015’te yapılacak olan milletvekilliği seçimine ilişkin önemli mesajlarımızı kongrede vermeyi düşünüyoruz. Kobaninin ruhunu Urfa kongresinde coşkulu bir şekilde yaşatmak istiyoruz.”

Kongrede Şanlıurfa halkını görmek isteyen Osman Baydemir Rıha’nın bir barış şehri olduğunu vurgulayarak şunları söyledi;

“Pazar günün bir kongremiz gerçekleşecek eş başkanlarımızla birlikte bütün Urfa halkının geleceğimizin aydınlık kılınması için o gün ve kongreye sahip çıkmaya ve coşkusunu birlikte yaşamaya davet ediyoruz. Doğrusunu söylemek gerekirse Urfa ne unutacak bir kenttir, nede unutulacak bir kenttir.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49