Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Tuncer’den  futbolculara moral
Şanlıurfaspor Pazar günü kendi evinde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Bugün yapılan antrenmanı izleyen Ünlü Sanatçı Mahmut Tuncer, futbolculara ve teknik heyete baklava ikramında bulundu.
 
PTT 1. Lig’in 29. Haftasında Pazar günü saat 16.00’da GAP Arena Stadyumu’nda Samsunspor’la kozlarını paylaşacak olan Şanlıurfaspor, zorlu maçın hazırlığını GAP Vadisi’ndeki tesislerde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Raşit Çetiner nezaretinde çalışmalarını sürdüren Sarı-Yeşilliler, ısınma hareketleri yaptıktan sonra yarım sahada çift kale maçla idmanı noktaladı.
 
Yarın da ter idmanı yapacak olan Sarı-Yeşilliler, daha sonra kampa girerek, maç saatini bekleyecek.
 
Antrenmanı Ünlü Sanatçı Mahmut Tuncer, Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Maruf Güneş, Gökhan Gökmen, Vedat Bucak, Mehmet Çavuş ve İsmail Bağıban da izledi.
 
 
 
Tuncer’den teknik heyet ve futbolculara moral
 
Şanlıurfaspor’un Pazar günü oynayacağı Samsunspor maçını izlemek için iki gün önceden kente gelen Ünlü Sanatçı Mahmut Tuncer, Şanlıurfaspor’un antrenmanını ziyaret etti. Antrenmanı takip eden Tuncer, idman sonunda teknik heyet ile futbolculara baklava ikramında bulundu.
 
Teknik Direktör Raşit Çetiner ve futbolcularla bir süre sohbet eden Tuncer, Samsunspor karşılaşmasında kendilerine başarılar diledi. Futbolculara espri de yapan Tuncer, Abdulhamit Yıldız’dan Samsunspor maçında gol atması halinde kendisine bir sürpriz yapacağını kaydetti.
 
Bu arada Pazar günü oynanacak karşılaşmada Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer ve Nuri Sesigüzel de tribündeki yerlerini alarak, Şanlıurfaspor’a moral verecekler.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48