Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Transferlere 9 milyon harcandı
Şanlıurfaspor Manisaspor yenilgisi sonrası yönetim basın mensuplarıyla buluştu. Toplantıda Şanlıurfaspor’a kalıcı gelir sağlanması başta olmak üzere hakem hataları ve kulübün mevcut durumu konuşuldu.
 
Saat 09,30 ‘ El Ruha Otelde düzenelnen toplantıya Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, Şanlıurfaspor Kulüp 2. Başkanı Hıdır Faruk Tepret, Mali İşler Sorumlusu Mustafa Aydın, Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen, İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çavuş, Proje Geliştirme Sorumlusu Ömer Göçebeler ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bağıban katıldı.
 
 
Toplantıda konuşan Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, “Acaba hakemler Şanlıurfaspor’a ön yargılı olarak mı yaklaşıyor?” sorusunu irdeledi. Manisaspor karşılaşmasında verilen ve verilmeyen kartlara da değinen Kırmızı, “Maç sonrası taraftarımızı gösterdiği olgunluktan dolayı tebrik ediyoruz. Kötü yönetime rağmen herhangi bir tatsızlık yaşanmadı. Aksi taktirde ikinci bir 1461 Tranbzon olayı yaşanabilirdi” diye konuştu.
 
Sezon öncesinde Raşit Çetiner’in raporu doğrultusunda yaptıkları transferlere yaklaşık 9 Milyon lira para harcadıklarına da dikkat çeken Kırmızı, “Böylesi pahalı bir takımın bulunduğu yer düşünülürse tabii ki çok istenen bir yer değil. Ancak bizim bütçemizi iki futbolcu çok yükseltmiş oldu, biri Sercan Yıldırım diğeri de Fotakis. Bu transferler Türkiye’nin gündemine oturmuştu, fakat futbolcular talihsizlikler yaşadı, adapte olamadı, futbolcularımız istediği verimi veremedi ve bizde istediğimiz yerde değiliz” şeklinde konuştu.
 
Şanlıurfaspor’un açık ve net bir politikayla gerekli futbolcu ve spor adamı transferlerini gerçekleştirdiğini hatırlatan Kırmızı kulüp yönetiminin maddi açıdan elini taşın altına koyduğunu dile getirdi. Bir de itirafta bulunan Kırmızı, “Yöntem kalıcı olsa da sonucun iyi olmadığı ortada. Bir türlü iyi bir takım kurarak Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere taşıyamadık. Bunu kabulleniyoruz” dedi.
 
Kalıcı gelirle ilgili konuşan Kırmızı, “İcra Kurulu Başkanımız Mehmet Çavuş ağabeyimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Gerekirse bilgisine başvurulabilir. Belediyelerimizden kalıcı gelirle ilgili taahhütler vardı. O taahhütler henüz yerine getirilmedi. Umuyoruz ki arkadaşımızın girişimleriyle bu taahhütler gerçekleşir” diye sözlerini sürdürdü.
 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49