Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Transfer davası bitti
Şanlıurfaspor, 2014-2015 sezonunda Boluspor’dan Şanlıurfaspor’a transfer edilen ve davalık olan Profesyonel futbolcu Hakan Arslan ile ilgili Boluspor ile anlaştı.
Bolu’ya giderek Boluspor başkanı ile görüşen Şanlıurfaspor’un yeni yönetim kurulu Boluspor kulübüyle mutabakata vararak davanın yeniden görülmesini istedi.
Şanlıurfaspor kulübünü temsilen Eyyübiye Belediye başkanı ve Şanlıurfaspor Fahri başkanı Mehmet Ekinci, Kulüp başkanı İsmail Bağıban, yönetim kurulundan Şerdil Karahan, Mehmet Büyükfırat, Reşit Akıl ve M.Giray Küçük toplantıda yer alırken, Boluspor kulübünden Başkan Necip Çarıkçı sarı yeşilli kulübü yöneticileri ile görüştü.
Fahri başkan Ekinci “Boluspor Başkanı Necip Bey ile bir araya gelerek Hakan Arslan kaynaklı sorun konusunda mutabakata vardık” diye takipçilerini bilgilendirdi.
Kulüp başkanı İsmail Bağıban ise Boluspor ile her konuda anlaştıklarını bu sorunun çözüldüğünü söyledi.
Bağıban, Bundan sonra fahri başkanımız Mehmet Ekinci ile birlikte transfere hız vereceklerini ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49