Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Transfer Çalışmaları Devam Ediyor
PTT 1. Liginde mücadele eden Şanlıurfaspor hafta sonu oynadığı Adanaspor’la berabere kaldı. Pazar günü siyercisiz oynayacağı Karşıyakspor maç hazırlıklarına Gap Arena stadında yaptığı antıramanla devam ediyor.
Antıraman öncesi Bahri Kaya basına yaptığı açıklamada” Adanspor maçını sahamızda kazanmak adına elimizden gelen gayreti yaptığımız düşünüyorum ama ilk yarının tamamında sorun olarak eksiklik olarak karşımıza çıkan sonucu değiştirecek o son vuruşları veya son vuruştan öncesi final paslarını iyi yapamamanın verdiği sıkıntıyı yaşadık malaasef gol kaydına Muaffak olamadık ama ilk yarıdaki kaybedilen iç saha mağlubiyetinden sonra en azından kazanamıyor sakta kaybetmemeyi verdiği yani 2 puan kaybet sekte hanemize  1 puan yazdırdığımız müsabakadan çokta memnun olmadığımı söyleyemem futbolcu arkadaşların gösterdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyor .
 
Karşıyaka Maçına Hazırız
 
2. yarının 2. maçı olan Karşıyakaspor deplasmanı ile ilgili Pazar gününden beri yaptığımız çalışmalar devam ediyor, Cuma günü uçakla İzmir’e geçeceğiz ve maçı beklemeye başlayacağız seyircisiz oynayacağımız Karşıyaka maçını eksiklerimiz olmasına rağmen çok ümitli olduğumu deplasman performansımızı dünürsek bizim lehimize iyi geçeceğini düşündüğüm bir müsabaka olacak cezalı Sankoh aramıza döndü. Ama çok önemli iki oyuncumuz Serdar  Özkan ve Tonie Tistell’in sakatlıkları var oynayıp oynamayacakları maçı günü belli olacak oynamama  ihtimal arı çok yüksektir
 
Transfer Çalışmaları Devam Ediyor
 
Transfer çalışmalarımız devam ediyor en kısa sürede 31  Ocak’tan önce 1-2 oyuncu ile yaptığımız görüşmeler sonucunda imza aşamasına geldik. Eskişehir’den Serdar Dursun transfer ettik bugün itibarıyla takımla birlikte antıramana başladı, santrafor oynuyor bizim gücümüze katkı sağlayacaktır dedi” 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49