Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

TFF'den tarihi 'Küme düşme' kararı!
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, futboldaki gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
Toplantıda ilk olarak sözü alan Bakan Kasapoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:
"Ne kadar farklı düşüncelerimiz olursa olsun, amacımız Türk sporunun çıkarları olduğu sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok. Çok verimli bir toplantı oldu. Gerek ulusal gerekse uluslararası anlamda bu süreçte pek çok durumla karşı karşıya kaldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın, spora ve sporcuya verdiği önem sonucunda 18 yılda geldiğimiz noktada gayet ortada. Alınan kararlar ile Süper Lig'den, amatör kulüplere kadar yarınları kurtarmayı amaçladık. Düşenin dostu olmaz sözünü elinin tersiyle iten tüm kulüplerimizi gönülden kutluyorum. Yabancıyla ilgili sürecin 1 yıl ertelenmesi ile BAL Ligi'ndeki kulüplerimizin bir üst lige çıkma kararının halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49