Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

TFF'den Şanlıurfaspor açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF), Şanlıurfaspor Kulübünün, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünün müsabaka sonucunu etkilediği iddiasıyla ilgili yaptığı başvurunun TFF Etik Kurulu'na sevk edildiğini açıkladı.
TFF'den yapılan açıklamada, Şanlıurfaspor Kulübünün 7 Temmuz'da yaptığı başvurunun yönetim kurulunda görüşülerek incelenmek üzere Etik Kurulu'na gönderildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:
"Etik Kurulunun hazırlayacağı rapor yönetim kurulumuza sunulacak. Yönetim kurulumuzun alacağı karar doğrultusunda disiplin yargılaması yapılması amacıyla ilgili kulüp ve kişiler disiplin kuruluna sevk edilecektir. Gaziantepspor Kulübü Derneği'nin federasyonumuza göndermiş olduğu ihbar dilekçesi de aynı konu ile ilgili olduğundan Etik Kurulumuza iletilmiştir. Bu aşamada, başvuru Etik Kurulumuzun incelemesinde olup kamuoyunun bilgisine sunulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49