Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

“Taraftarları Antep maçına bekliyor”
PTT 1. Ligine mücadele eden Şanlıurfaspor yönetimi kurulu üyeleri  ve yeni sportif direktörü ile  El Ruha Otelinde basın mensuplarıyla bir araya geldiler.
 
El ruha Otel’nde düzenlenen  toplantıya Şanlıurfaspor yönetimi kurulu üyeleri Uğur Büyükhatipoğlu, İbrahim Güllüoğlu, Gökhan Gökmen, Vedat Bucak, Şükrü Yüksel, Nabi Kırmızı, ve Şanlıurfaspor’un yeni sportif direktörü Murat Daldık katıldı.
 
Toplantıda bir konuşma yapan Şanlıurfaspor başkan vekili Uğur Büyükhatipoğlu” Geçen hafta bana göre  hiç hak etmediğimiz bir yenilgi aldık önümüzde uzun bir maraton var ve yarın ki Gaziantep büyükşehir belediye maçı bizim için çok önemli yakın olan Gaziantep iline taraftarlarımızı bekliyoruz Urfaspor’a yakışır bir futbolla galibiyet alarak puanla döneriz
Şanlıurfaspor kurumsal yapıyı geliştirmek kalıcı hale getirmek üzere çalışmalarımız sürüyor bu çalışmalarımız kapsamında takımda, kulüpte bir sportif direktörlük var olması gereğiyle Başkanımız tarafından bir çalışma yapılarak  sportif direktör olarak bir çok yerde kendini kanıtlamış Murat Daldık aldık ayrıca 1 Kasım itibariyle aylık Şanlıuırfspor gazetemiz çıkacak Şanlıurfaspor’la ilgili bütün bilgiler kamuyla paylaşılacaktır” dedi.
 
Şanlıurfspor sportif Direktörü Murat Daldık” Şanlıurfspor yönetimine teşekkür ediyorum bu görevi bana layık gördükleri için benim için konuşma zamanı değil icraat zamanı iş zamanı bazı şeyleri yakaladıkça konuşacak çok fırsatımız olacak ama şuan zamanımız dar konuşulacak fazla da bir şey yok hedefe kitlenmiş olarak geldim birlik beraberlik içinde bu ipi göğüsleyeceğiz dedi” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49