Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Taraftarlar tatlı ikramında bulundu
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. grupta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet alan Karaköprü Belediyespor deplasmanda oynayacağı Adıyaman 1954 maçının hazırlıklarına tesislerinde devam ederken, taraftarlar takıma moral ziyaretinde bulundu. Faruk Çelik Spor Kompleksi'nde yapılan antrenmanı ziyaret eden taraftarlar futbolculara ve teknik ekibe tatlı ikramında bulundu.
 
Taraftarlardan Mehmet Toprak, Karaköprü Belediyespor'a moral vermek amacıyla antrenmanı ziyaret ettiklerini belirterek, "Sonuna kadar takımımıza destek vereceğiz. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Biz her zaman futbolcularımızın, teknik ekibimizin ve yönetimimizin arkasında olacağız" dedi.
 
Karaköprü Belediyespor Asbaşkanı Mithat Şaka, taraftarına Adıyaman maçı öncesi yaptıkları ziyaret için teşekkür ederken, Adıyaman 1954 deplasmanında galip gelerek onlara hediye etmek istediklerini dile getirdi.
 
Taraftarların kendilerine desteklerinin öneminden bahseden Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Tosun ise aldıkları destekle tüm maçlara çıkıp kazanmak istediklerini söyledi. Tosun, "Taraftarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim. Önemli bir maç öncesi büyük incelik göstererek antrenmanımıza gelerek tatlı ikramında bulundular. Biz de kendilerini mahcup etmemek için mücadele edip kazanacağız" diye konuştu.
 
Adıyaman maçı öncesi hazırlıklardan da bahseden Teknik Direktör Yaşar Tosun, deplasmanda oynayacakları maçta rakibin zorlu olduğunu kaydederken, kendilerinin de güçlü olduklarının altını çizdi. Tosun, "Rakibimiz zor ancak biz de güçlüyüz. Taraftarımızı mahcup etmemek adına galip gelip onlara hediye etmek istiyoruz. Son aldığımız mağlubiyetten sonra galibiyet serisine başlamak için mücadele edeceğiz" sözlerini kullandı.
 
Öte yandan Karaköprü Belediyespor pazar günü deplasmanda oynayacağı Adıyaman 1954 maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Takım kondisyon, 5’e 2 pas çalışması, ve çift kale maçlara çalışmalarını sürdürdü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48