Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül sosyal medya erın bakan

Bu haber kez okundu.

Taraftarlar Birbirine Girdi
Galatasaray - Fenerbahçe maçı sonrası Şanlıurfa'da olaylar çıktı. Birbirine giren taraftarı polis biber gazı ile dağıttı.
 
Maçın ardından Atatürk Bulvarı'nda Galatasaray bayraklı bir otomobil Fenerbahçe taraftarları tarafından tekmelendi. Kısa süreli gerginlik, polisin araya girmesi ile kontrol altına alındı. Ancak gruplar arası sözlü atışma aynı yolda aynı yönde ilerlemeye devam etti. İki taraftar grubu ellerinde meşalelerle Atatürk Bulvarı üzerinde aynı yönde farklı kaldırımda ilerledi. Taraftarlar bir anda birbirlerine taş atmaya başladı.
 
Taş ve su şişelerinin havada uçuştuğu olaya polis ekipleri müdahale etti. Polis, cop ve biber gazı ile grubu dağıtmaya çalıştı. Taraftarlar ara sokaklara daldı. Yaklaşık yarım saat süren gerginlik sebebiyle bazı taraftarların gözaltına alındığı, hafif yaralananların olduğu belirtildi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48