Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Takıma takviye yapılacak
 Şanlıurfaspor Kulübü Yöneticileri saat 15.00’da bir Otelde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya kulüp As Başkanı Nabi Kırmızı, Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Kemal Süt ve Şanlıurfaspor Yöneticisi Mehmet Çavuş katıldı.

Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı; “ Son 5 haftalık periyottan bende memnun değilim, Denizli maçı ders çıkaracağımız bir karşılaşma oldu. Özellikle geçen hafta ki kötü sonuçtan dolayı bu basın toplantısını düzenledik. Takımımız kötü bir sonuçta alsa iyi bir sonuçta alsa her zaman takımımızın yanındayız, güveniyoruz. Futbolda böyle şeyler oluyor maalesef, iyi oynayamadık. Denizli mağlubiyetiyle ilgili hem futbolcuların, hem teknik heyetin, hocamızın hem de yönetici olarak bizlerin almış olduğumuz derslerimiz var. İnşallah bu yenilgi, gelecek günlerde ki galibiyetlerimiz için ders olur. Bu derslerden aldığımız ivme ile bir daha böyle bir yenilgi yaşamayız” dedi

Teknik Direktör Cihat Arslan hakkında açıklamalar yapan Kırmızı şunları söyledi;

“Teknik direktörümüze herhangi bir takımdan teklif gelip gelmediğini bilmiyoruz. Cihat Arslan bu ligin en iyi Teknik direktörlerinden biri. Hocamız bizlere gelip kendisine herhangi bir teklifin geldiğini belirtmedi hocamızdan böyle bir teklif gelse bile şaşırıp kalırız, çünkü takımı hocamızla beraber kurduk. Hocamızın bizimle, bizim de hocamızla ilgili hiçbir sorunumuz yok. Çok güvendiğimiz, arkasında her zaman duracağımız, bizimle beraber olmasından çok mutlu olduğumuz, uzun yıllar beraber olmaya düşündüğümüz kendisini her alanda ispat etmiş bir hoca. Hocamızla ilgili en ufak bir sorunumuz yok” Dedi.

Kırmızı, kulübün Vergi Sigorta borcu olmadığını belirterek şunları söyledi;

“ Maddi olarak her kulüpte olduğu kadar, biz de sorun var dersek Şanlıurfaspor’a haksızlık yaparım. Bizde her kulüpte olduğu kadar sorun yok. Allaha şükür 1 kuruş vergi sigorta borcumuz yok, neredeyse her kulüp vergi sigorta borcundan batmış durumda. Her kuruşumuz banka hesabına gelir, her kuruşumuz banka hesabından gerekli yerlere gider”

AS BAŞKAN KIRMIZI’DAN TRANSFER MÜJDESİ GELDİ

“ Ara transfer sezonunda ihtiyacımız olan yere en iyi topçuları almaya çalışacağız. Paramız olmasa şimdi bunu konuşamazdık. Geçmişten aldığımız dersler var, mevcut kadromuza güveniyoruz. Taşları yerinden çok oynatmayacağız. En fazla 3-4 futbolcu bizim gündemimizde olur. Mevcut arkadaşlarımızdan da beklediğimiz verimi alırsak zaten herhangi bir sorunumuz kalmaz. Sadece ihtiyaç olan yerlere nokta transferler yapıp, sezon sonunu inşallah mutlu bitireceğiz”

Kırmızı son haftalarda ki düşük performansı değerlendirerek şunları söyledi

“Kuraları çektiğimizde,  ilk maçlarımız çok zordu. O zor maçları deplasmanda oynamamıza rağmen çok kolay atlatıp, fena bir puan toplamadık. Futbolda bunlar oluyor, bizim zor gördüğümüz fikstürün ilk maçlarını genel ortalamaya baktığımızda iyi geçirdik sayılır. Takım son haftalarda maalesef başarılı olmadı. Kalan son 3 karşılaşmayı en azami puanlarla kapatıp devre arasında gerekli takviyeleri yapıp bir daha bunları yaşamak istemiyoruz” Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49