Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Sözleşmesi fesh edildi
Şanlıurfaspor Kulübü sezon başında transfer ettiği Kemal Tokak ile karşılıklı olarak anlaşarak kendisine hiç bir ödeme yapılmadan yollarını ayırdı.
Sezon başında Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Kemal Tokak'a geldiği günden beri hiç bir bedel ödemeyen sarı yeşilli kulüp, futbolcunun kendisi ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.
Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Kemal Tokak ın Sözleşmesi sakatlığının doktorlarının belirttiği süreden uzun sürmesi nedeni ile karşılıklı olarak fesih edilmiştir. Türk futbolu için önemli bir değer olacağına inandığımız futbolcumuza Geçmiş olsun dileklerimiz ile sahalara bir an önce dönmesini arzu etmekteyiz. Şanlıurfasporun kapılarının her zaman açık olacağı Kemal Tokak ve Kulübümüz ile ilgili çıkan ancak kamuoyunda istedikleri etkiyi bulamayan olumsuz haberlerin tamamı yalan ve iftiradan ibaret olup bu haberleri yaymaya çalışanların hizmet ettikleri zihniyetle birlikte gereken cevabı alacakları günler liglerin başlaması ile gelecektir. Şanlıurfasporun başarısızlığı ile beslendiğini zanneden bu zihniyeti büyük Şanlıurfaspor camiasının dikkatine sunuyoruz" denildi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49