Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Şöhretli futbolcular Balıklıgöl, de
Şanlıurfa Gap Arane stadının ışıklandırma çalışması bitmesi nedeniyle Eski Milli futbolcular ve Şanlıurfaspor eski futbolcularından oluşan takımlar arasında oynanacak maç nedeniyle Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, ın davetlisi olarak özel uçak la Şanlıurfa, ya gelen Valilik Ve Gençlik spor il müdürlüğü tarafından organize edilen milli futbolcular Rüştü Rençber, Hakan Ünsal, Emre Aşık, Tümer Metin, Serkan Dorum, Mete Önal, İbrahim Cansız, Okan Buruk, Ayhan Akman, İlyas Kahraman, Evren Turhan, Tolunay Kafkas ve Burhan Saatçioğlu ünlü futbolcular Şanlıurfa Valiliği ziyaret ettiler. Ziyaretin ardına Şanlıurfa Valisi Celalaettin Güvenç Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu. Özel idare genel sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu. Şanlıurfaspor Başkan adayı fethi Şimşek ve Milli futbolcular tarihi Balıklıgöl’ü ziyaret ettiler, milli futbolcular balıklara yem atarak dilek tutular daha sonra futbolcular dergaha gelerek mağarada şifalı su içtiler ve bol bol dua ettiler giderek dua ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49