Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor restore buyuksehır harran voleybol

Bu haber kez okundu.

Sneijder Şanlıurfspor’a  Gelmiyor
Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in kardeşi Rodney Sneijder, Şanlıurfaspor'a transferi hakkında konuştu.
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'inkardeşi Rodney Sneijder, geçtiğimiz gün Türkiye'ye gelmiş ve PTT 1. Ligekibi Şanlıurfaspor'la transfer görüşmesinde buluşmuştu.
Kulüp tesislerini ve şehri gezen kardeş Sneijder, ardından Hollanda'ya gitti ve basına transferin son durumuyla ilgili bilgiler verdi. Rodney, yaptığı açıklamada, "Çok iyi bir görüşme gerçekleştirdik ama henüz imzaları atmadık. Kulübün finansal yapısı çok iyi, başkan ve teknik direktörle tanıştım. Hatta şehrin belediye başkanı beni görmeye geldi, çok mutlu oldum. Rodney Sneijder “ailemle başbaşa kalıp iyice düşündükten sonra kararımı verdim” Şanlıurfa'ya gelemeyeceğini açıkladı. 
Geçen sezonu Hollanda Ligi ekiplerinden Waalwijk'te tamamlayan 22yaşındaki Rodney Sneijder, toplamda 28 maçta forma giydi ve 3 kez gol sevinci yaşadı.
Şanlıurfaspor kulübü daha önce yaptığı açıklamada prensip anlaşmaya varılmış iş imzaya kaldığını bildirmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49