Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Siyaset akademisi GAPTEM'de yapıldı
 GAP Tarımsal Eğitim Merkezi'nde (GAPTEM) düzenlenen 17. Dönem Siyaset Akademisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçr, Mehmet Akyürek,  Büyükşehir Belediye Başkanı AV. Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ve kursiyer katıldı.
Siyaset Akademisinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise "Türkiye 30 yılı aşkın bir süredir terörle mücadele ediyor. Bizden önceki hükümetler de mücadele etti ama terör bitmedi ve devam etti. Dağ kadrosuna katılımlar devam etti. Farklı bir bakış ortaya koyalım, dünya örneklerine bakalım dedik, bir süreç başlattık. İki buçuk yılı aşkın bir süre gerçekten kimse ağlamadı, kan akmadı. Büyük bir risk aldık” Dedi.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Beyazgül, Yazıcı'ya bir plaket takdim etti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49