Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Sivri ve Kara Sinekler Karaköprü’yü Esir Aldı
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde gündüz karasinek, geceleri ise sivrisinek mücadele ediyor.
Şanlıurfa'nın modern yüzü Karaköprü ilçesinde havaların ısınmasıyla birlikte gündüzleri kara geceleri de sivrisinekler İlçede cirit atıyor. Kara ve sivrisinek nedeniyle İlçe halkı sıkıntı yaşıyor. İlçede yaz ayına girilmesine rağmen açık alanda ilaçlamanın yetersiz yapıldığı belirtildi.
İlçe vatandaşların Belediyenin duyarsızlığına isyan etti. Vatandaşlar, Karaköprü Belediyesi açık alanda ilaçlama konusunda yetersiz kaldı, gündüzleri kara geceleri ise sivrisineklerden çok rahatsız oluyoruz. havalar çok sıcak oldu balkona çıkacağız. Balkona çıktığımız zaman sineklerden daha da rahatsız olacağız. Karaköprü Belediyesi açık alanda ilaçlamada yetersi kalıyor, ayrıca kullanılan ilaçlama başlattığı zamanda en kaliteli ilacı kullanması gerekiyor, baştan serpme olmasın diye sitem ettiler.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49