Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Sisli maçtan galip çıkmadı
 Şanlıurfaspor, Topuk yaylası tesislerinde karşılaştığı Adanaspor ile 2-2 berabere kaldı

Yoğun sisten dolayı 83. dakikada biten maçta Adanaspor 45. dakikada Ergin Keleş'in penaltı golüyle devreye 1-0 önde girdi.

İkinci yarı'da daha üstün olan taraf Şanlıurfaspor'da 63. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Rodrigo Tello durumu 1-1'e getirdi.

Oyuna iyice ağırlığını koyan sarı yeşili ekipte 75. dakikada sahneye çıkan Youssef Yeşilmen Şanlıurfaspor'u 2-1 üstünlüğe taşıyan golü kaydederken, 80. dakikada kişisel becerisi ile ceza sahasına giren Tiago'nun vuruşu filelerle buluşunca karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

Dakikalar 83'ü gösterdiğinde yoğun sis altında kalan ve görüş açısının iyice düştüğü anda maçın orta hakemi karşılaşmayı erken bitirmek sorunda kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49