Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şimşek Futbolcuların Emeği Verilmeli
PTT.1 Ligde mücadele veren Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanlığına İş Adamı Fethi Şimşek Adaylığını Açıkladı.
 Sabah saatlerinde elruha otel’de gerçekleşen basın toplantısına iş adamı fethi şimşek ve Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal bazda yayın yapan basın Mensupları’nın yanı sıra Şanlıurfa İl Genel sekreteri uğur Büyükhatipoğlu,Şanlıurfa büyükşehir belediyesi başkan yardımcısı Mustafa aydın katıldı.
 Düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfalı İş Adamı Fethi Şimşek Şanlıurfa’mız büyükşehir oldu Urfasporda süper lige geçtikten sonra Urfa’mız bir marka şehir olacaktır.Dedi.
 Şimşek’ Şanlıurfaspor’la öncelikle yarın kongremiz var önemli bir kongre. Bu kongreden sonra inşallah urfaspor için elimizden geleni yapacağız. Bu aslında bir görev yönetimidir bu görev yönetimindeki hiçbir arkadaşımız bir talepte bulundurmadı ama görev aldı hepsi. Biz biliyoruz ki urfaspor adına bize bir görev verildi ve biz bunu nasıl hakkıyla yaparız bunun çabası içerisindeyiz. Diye konuştu.
 Şimşek konuşmasının devamında ise ‘Yönetim olarak seçilip seçilmemiz önemli değil önemli olan urfasporun başarısıdır. Urfa’mız büyükşehir oldu urfasporda süper lige geçtikten sonra urfamız bir marka şehir olacaktır. Eminim hepimiz bunu arzu ediyorsunuz işte bunun için buradayız ve bu çalışma içerisindeyiz. Bütün STK’lar ve kurumlar bize destek sözü verdi. Urfa için herkes seferber vaziyette. Biz toparlanma sürecine giriyoruz ama ligin bütün takımları da girdi. Toparlanma sürücünü ne kadar başarılı bir şekilde yaparsak ligdeki iddiamız daha fazla olacaktır.Bütün delegelerimizden yarın kongreye katılmalarını bekliyorum.diye konuştu.
 
Henüz başkan değiliz ama başka olduktan sonra bir görev alma işinde bu olaya sarılmış vqaziyetteyiz. Bunu bir makam mevki ve rütbe olarak değil bir görev olarak algılıyoruz. Bu görevi hakkıyla nasıl yaparız onun telaşı içerisindeyiz. Benim en çok inandığım kurumsallaşmaktır. Profesyonel bir ek,ip tarafından kurumsal bir yönetim ve takım olmak lazım.
Başarılı olacağımıza inanıyorum çünkü arkamızda büyük büyük bir kamuoyu var. Liste daha belli olmadı herkes görev için hazı ama kimse bana görev verilmedi diye küsemez.
Cumartesi oynanancak maç için de konuşan şimşek inanıyorum allah bize bu maçı ikram edecek. Herşeye rağmen arkadaşlarımız motivasyonlarını bozmadı çok iyi bir kamp dönemi geçirdiler inanıyorum ki iyi bir sonuç alacağız bu maçtan. Neyin olup olmadığı h,iç önemli değil bunu saymkla meşgul olmayacvağı.z bundan sonra ne yapabiliriz buna odaklanacağız. Çünkü urfa artık büyükşehir büyük düşünmemimiz lazım. Bir memleketin piyaroının aslı spordan geçiyor. Urfa sadece urfa içinn değil bütün böşge için önemli. Gelişim için türkiyenin birlik ve beraberliği için çok önelidir.
Bütçe için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Şunu arzı ederiz harcadığımız para Urfa sporun halkın olabilir ama en iyi yerlerde değerlendirilmesi için gerekeni yapacağız.
 Altı ay önce aynı süreci yaşadık.mevcut yönetim devam edince bir sesimizi çıkarmadık ve saygı duyduk makam mevki görmedik sosyal sorumluluk olarak değerlendirdik.
 Mali konuların basında yer almasını istemiyorum gereken yapılacaktır.ben yaşamımda şunu gördüm çalışanın hakkı zamanında ödenmesi dir böylede olacak
Önemli olan urfaspor adına ter döken bu çocukların hakkının ödenmesidir. İlk icraatımız mevcut futbolcularımızın gecikmiş paralarının ödenmesidir. Bu ilk acil eylem planımızda var. Kongreden sonuç alabilirsek Cuma günü ilk icraatımız bu olacaktır. Halledemeyeceğimiz hiçbir sorun olmayacaktır. Geçmiş değil geleceğimiz bizi ilgilendiriyor. Daha iyi ne yapabiliriz onu düşünüyoruz.
Arzumuz Adanaspor maçına 30 bin kişi gelsin isteriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49