Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Serhat Koç Şanlıurfaspor’da
 Şanlıurfaspor, Hollanda’nın Helmond Sport takımında forma giyen gurbetçi forvet Serhat Koç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamaya göre, bu sezon çok güçlü bir kadro oluşturmak isteyen sarı yeşilli ekip, geçen sezon Hollanda’nın Helmond Sport takımında forma giyen ve 12 gole imza atan Gurbetçi Serhat Koç ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

İstanbul’da gerçekleşen imza törenine, Kulüp futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı ve Serhat Koç katıldı.

Serhat Koç kimdir?

Hollanda doğumlu gurbetçi futbolcu, futbola Eindhoven’da başladı. Buradan Groningen’e transfer olan Serhat, 1 sezon sonra tekrar Eindhoven’a geri döndü. 2 sezon Eindhoven’da top koşturan genç forvet, 2013-2014 sezonunda Helmond Sport takımına transfer oldu ve burada 12 gol kaydederek dikkatleri üzerine topladı. 1.66 boyu ile Süper Mario olarak adlandırılan Serhat, geçtiğimiz sezonda 37 lig 1 kupa maçında ilk 11’de başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48