Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfspor’da Transfer Atağı
Şanlıurfaspor yönetimi  Galatasaraylı Wesley Sneider'in kardeşi genç Hollandalı Rodney Sneijder'le bir araya gelen  Yöneticilerimiz'in yaptıkları teklif oyuncu ve menajerleri tarafından uygun bulundu. Prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.
1991 doğumlu Rodney Sneijder futbola Utrecht altyapısında başlayıp daha sonra Ajax altyapısına devam etti ve 2011yılında Ajax'la ilk profesyonel sözleşmesine imza attı. 2011-12 sezonunu Utrecht'te kiralik olarak geçiren Rodney 2012 yılında Waalwijk'e transfer oldu. 1.75 boyundaki orta saha oyuncusu geçen sezon Waalwijk'le 26 maça çıkıp 2 gol attı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49