Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’un Antalya Kampı Başladı

İlk etabı kendi tesislerinde tamamlayan sarı yeşilliler 3 günlük iznin ardından bugün Antalya Belek Bölgesi Limak Arcadıa Golf Sport Resort Otelde toplandı.

İlk çalışmasını akşam antrenmanı ile yapan Şanlıurfaspor’da futbolcular düz koşu ve kondisyona dayalı çalışmaların ardından pas çalışması yaparak yarı alanda taktik maçı ile antrenmana devam etti.

Teknik Direktör Ali Tandoğan nezaretinde şiddetli rüzgar ve aşırı yağış altında yapılan antrenman soğuma hararetleri ile sona erdi.

Kamp 17 Ocak’ta sona erecek

Sarı yeşilli ekipte bugün başlanılan Antalya kampı 17 Ocak 2019 Perşembe gününe kadar devam edecek.

Kamp sonrası ligin ilk maçı olan Fethiyespor karşılaşması için Fethiye’ye geçecek olan Şanlıurfaspor kafilesi 19 Ocak 2019 Cumartesi günü maçtan sonra Şanlıurfa’ya dönecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49