Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor’dan Vali Tuna’ya Ziyaret
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; 2016-2017 sezonu öncesi ziyaretine gelen Şanlıurfaspor Yönetimini kabul etti.
Ziyarette Şanlıurfaspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ekinci, Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Teknik Direktör Ünal Karaman ve yöneticiler yer aldı. Hazırlık kampı dönüşünde kendisini ziyaret eden heyete teşekkür eden Vali Tuna; yeni sezonda yeni yönetim ve kadroyla yola çıkan Şanlıurfa’nın en önemli markası olan Şanlıurfaspor’a başarılar diledi. Her zaman takımın yanında olacaklarını kaydeden Vali Tuna; Şanlıurfa halkının da yeni sezonda takımı yalnız bırakmayacağına inandığını belirtti.
Başkan Mehmet Ekinci ise; Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya teşekkür ederek yeni sezonun Şanlıurfaspor’a ve tüm Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49