Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor'dan Tefeci Açıklaması
Şanlıurfaspor; “Bazı eski yöneticiler, verdiklerini iddia ettikleri paraları adeta tefeci mantığı ile faizleri ile birlikte kulübün gelirlerine haciz koyarak almışlardır.”
Kulüpten yapılan açıklamada;
Şanlıurfaspor’un daha önce hiç çıkmadığı Süper Lig yolunda hedefe en fazla yaklaştığı ara sezon kampı ve transferleri devam ediyor. Rakiplerinin dudak uçuklatan bütçeleri karşısında daha mütevazı bir bütçe ancak isabetli seçimleri ile ilk yarı sonunda lider ile dört, ikinci ile üç puan farkla giren Şanlıurfaspor, bazı eski yöneticilerin verdiklerini iddia ettikleri paraları adeta tefeci mantığı ile faizleri ile birlikte kulübün gelirlerine haciz koyarak almışlardır. Yönetimin uzlaşı tekliflerine olumlu yanıt vererek paralarını alan birkaç eski yönetici dışındakiler adeta gelmekte olan Süper lig başarısını engelleme girişimi olarak kulübün gelirlerine haciz koyarak Faiz geliri elde etmişlerdir. Tefeci zihniyetli bu sözde yöneticilerin isimlerini verdiklerini iddia ettikleri para miktarını ve bu paranın üzerine aldıkları faizleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Şanlıurfaspor bu ve benzeri zihniyetin girişimlerinin üstesinden gelecek kadar büyük ve güçlü bir kulüptür. Kamuoyu önünde kendilerini masum gösterme çabalarının gerçek durumunun kamuoyu tarafından bilinmesi amacı ile yapacağımız isim isim açıklama sonrası kamuoyu gerçek Urfaspor sevenlerini ve sever görünüp kulüpten faiz tahsilatı yapanları tanıma fırsatı bulacaktır. Faizleri ile birlikte Yaklaşık bir Milyon TL nin üzerinde ödeme yaptığımız bu isimleri önümüzdeki günlerde TFF den gelecek liste sonrası açıklayacağız. Bu açıklama sonrası tefeci mantıklı sözde Urfalılar bir daha mağdur edebiyatı yapamayacaktır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49